onsdag den 18. november 2015

Risengrød

Det er risengrød!
Der gør næsen rød.
Og kanel bliver strøet, det gør skorpen sprød,
grød skal være blød og ikke tør!

Det er risengrød!
Der gør ganen blød.
Og kanel bliver strøet, det gør grøden sød,
men sæt ikke skeen i den før
end risengrøden, den har fået en smørklat smør.

Hvad er det der gør, at Lunte lunter lunt afsted?
Og hvad er det der gør, at selv Hr. Mortensen går med?
Hvorfor gør Gemyse og Pil alt det, de kan?
Hvorfor skipper Skipper skibet for at blive på land?

Det er risengrød!
Der gør næsen rød.
Og kanel bliver strøet, det gør skorpen sprød,
grød skal være blød og ikke tør!

Det er risengrød!
Der gør ganen blød.
Og kanel bliver strøet, det gør grøden sød,
men sæt ikke skeen i den før
end risengrøden, den har fået en smørklat smør.

Det er risengrød!
Der gør næsen rød.
Og kanel bliver strøet, det gør skorpen sprød,
grød skal være blød og ikke tør!

Det er risengrød!
Der gør ganen blød.
Og kanel bliver strøet, det gør grøden sød,
men sæt ikke skeen i den før
end risengrøden, den har fået en smørklat smør.

Hvad er det der gør, at Lunte lunter lunt afsted?
Og hvad er det der gør, at selv Hr. Mortensen går med?
Hvorfor gør Gemyse og Pil alt det, de kan?
Hvorfor skipper Skipper skibet for at blive på land?

Det er risengrød!
Der gør næsen rød.
Og kanel bliver strøet, det gør skorpen sprød,
grød skal være blød og ikke tør!

Det er risengrød!
Der gør ganen blød.
Og kanel bliver strøet, det gør grøden sød,
men sæt ikke skeen i den før
end risengrøden, den har fået en smørklat smør.
På!

0 kommentarer :

Send en kommentar